Huurprijzen

Hieronder vindt u een overzicht van de huurprijzen van het Sonneheem.

Type Uitleg Waarborg Prijs
Bivak Voor een kamp of bivak in de zomer-, herfst- of krokusvakantie, dien je via de boekingscentrale van het CJT te gaan. De aangegeven huurprijs wordt geïndexeerd. Internet, afval- en energiekosten zijn niet inbegrepen. (water: €4.40/m³, gas: €0.63/m³, elektriciteit: €0.32/kWh, draadloos internet aan €2 per dag, restafval aan €30 per bak)

€1250 te betalen bij aankomst of vooraf te storten

€360 per overnachting (jeugdwerk prijzen 2019)
Weekend

Voor een weekend buiten de vakantieperiodes kan je bij ons terecht via sonneheem@gmail.com. Het bedrag en de waarborg zijn vooraf te storten (zie huurovereenkomst). Afval, internet, water en energie zijn in de prijs inbegrepen. Maximum 70-75 personen!
Leidingsweekends: enkel voor groepen die dat jaar op kamp komen!

€750 €400
Privéfeest
(1 dag)

Zaal geschikt voor 100 personen. Geen fuiven of cantussen, wel communiefeest, lentefeest, familiefeest, babyborrel,... Te boeken via sonneheem@gmail.com. Het bedrag en de waarborg zijn vooraf te storten (zie huurovereenkomst). Afval, internet, water en energie zijn in de prijs inbegrepen. Poetsen: bedrag wordt afgehouden van de waarborg aan € 12 per uur (weekend). Dit bedrag is afhankelijk van de staat waarin het heem wordt achtergelaten, en welke faciliteiten gebruikt werden. Brouwer en/of traiteur zelf te kiezen.

€250 €200
Andere activiteiten

Andere activiteiten: na te vragen via sonneheem@gmail.com.

   
  • Tijdens de zomer-, herfst- of krokusvakantie: via de boekingscentrale van het CJT
  • Voor een weekend, privéfeest, verjaardagsfeest of andere activiteiten: mail naar sonneheem@gmail.com
  • Voor onze leiding en actieve oud-leiding zijn er aangepaste prijzen.