De laatste loodjes wogen het zwaarst...

Het is zover... Het is af!! Klaar! Finito! Gedaan! Kraaknet! Vers van de pers! Gloednieuw! De mensen van één van onze grootste sponsors, Toerisme Vlaanderen, kwamen al eens kijken en waren onder de indruk... We zouden zelfs kans maken op het A+ label, de hoogste erkenning voor verblijfplaatsen die eveneens geschikt zijn voor mindervaliden. 

As we speak eindigt het eerste kamp in het Sonneheem, zoals u misschien al wel in de krant hebt zien staan... Voor dat kamp begon zag alles er zo uit (tijdens het kamp misschien iets anders;)): 

 

U ziet het: wat een prachtheem. Een prachtheem dat vanaf nu dus kan worden gehuurd voor (familie)feestjes, trouwfeesten, een zakenmeeting (beamer en scherm standaard aanwezig!), een weekend, een vakantie, een kamp,... Geïnteresseerd? Kom het zelf aanschouwen tijdens onze plechtige opening (deze keer dus geen babyborrel meer) op zondag 10 september 2017, vanaf 13u30! Een eetfeestijn en rondleidingen horen vanouds bij zo'n groot openingsfeest! 

Dit mooie verhaal had niet zo mooi beëindigd kunnen worden zonder onze vrijwilligers, sponsors, sympathisanten, geldschieters, ... Dankzij alle vrijwilligers die ons door dik en dun hebben gesteund in die laatste 3 weken voor de eerste kampbezoekers in intrek namen in dit spliksplinternieuwe gebouw, hebben we enorm veel werk kunnen verricht op een bijzonder korte tijd! Aanschouw het zelf... 

 

Dankzij deze vele sponsors, geldschieters en sympathisanten zullen wij ook de laatste kers op de taart kunnen zetten vanaf eind september: dan maken wij de buitenaanleg af en doen wij nog enkele kleine aanpassingen om de perfectie in de Rector de Ramstraat te overschrijden. Maar perfect is het nu al. Geloof je het niet? Kom gerust eens kijken - afspraak op zondag 10 september, Rector de Ramstraat 52B, Nijlen!