De Bouwblog

De laatste loodjes wogen het zwaarst...

Maar... nu is het af! Bewonder het zelf in deze virtuele rondleiding. Niet onbelangrijk is deze laatste blog ook een eerbetoon aan onze sponsors en alle vrijwilligers, vooral zij die de sprint van de laatste weken mee tot een goed en spoedig einde hebben gebracht!

Van Oud naar Nieuw

Het is gebeurd. Bijna 60 jaar chiroherinneringen liggen tegen de grond. Na de vakkundige ontmanteling voor en door onze chiromannen, oudleiding en de vakmannen van Staf Vervoort en Bram Leirs, heeft de sloophamer finaal de genadeslag gegeven. Het oude heem is weg, de toekomst lacht ons toe. Aanschouw zelf de contrasten tussen het verleden en die toekomst in deze fotoblog.

Het Sonneheem: Werfverslag maart 2017

We zijn nog slechts enkele maanden verwijderd van de officiële ingebruikname van het Sonneheem, en dat is ook te zien aan de voortgang op het terrein: de vloer ligt er bijna volledig in, de gyproc werd tegen het dak genageld en afgesmeerd en het binnenschrijnwerk is volop aan de gang. 

De werken schieten op!

Het was voor velen onder ons vakantie, maar toch stonden de werken op Chiro Jong Leven niet stil. Sinds de befaamde babyborrel van 12 juni 2016, waar Vlaams minister van Jeugd Sven Gatz (Open VLD) de eer kreeg om ons ‘babychiroheem’ plechtig te openen, is er nog een hele hoop werk verzet...