2016-2017

Kadeekes: 
Foto Kadeekes
Speelclub: 
Foto Speelclub
Rakkers: 
Foto Rakkers
Toppers: 
Foto Toppers
Aspiranten: 
Foto Aspiranten
Groep: 
Groepsfoto

Nieuwe Website in Aanmaak

Sinds de chiro's Elckerlyc en Jong Leven getrouwd zijn (01/09/2018) wordt deze website enkel onderhouden voor de verhuur.

Voor de meest recente informatie over de chirowerking kan je op onze pagina op Facebook terecht:

https://www.facebook.com/chiroelckerlycenjongleven/

Mocht je geïnteresseerd zijn om onze chirowerking te sponsoren tijdens het shoppen, dan kan je steeds via onze TROOPER PAGINA terecht !!

Nieuwe Website in Aanmaak

Deze website is niet meer in gebruik.

Sinds de chiro's Elckerlyc en Jong Leven getrouwd zijn (01/09/2018) wordt deze website niet meer onderhouden.

Voor de meest recente informatie over de chirowerking kan je op onze pagina op Facebook terecht:

https://www.facebook.com/chiroelckerlycenjongleven/

Mocht je geïnteresseerd zijn om onze chirowerking te sponsoren tijdens het shoppen, dan kan je steeds via onze TROOPER PAGINA terecht !! www.trooper.be/cje

Verhuur blijft tot nader bericht op de Verhuur pagina : https://www.chirojongleven.be/verhuur

Algemene Chiro Quiz 2017

Ook dit jaar leggen we jullie weer graag op de rooster tijdens onze Algemene Chiro Quiz. Dus heb je zin in een gezellig avondje vol quizplezier, vergezeld van de nodige natjes en droogjes uiteraard, zoek dan gauw 4 vrienden bijeen en schrijf je in via quiz@chirojongleven.be! We doen er alles aan om deze zo toegankelijk mogelijk te maken en hopen dan ook veel bekend volk te verwelkomen!

Breughelfeest

Voor de tweede maal organiseert Chiro Jong Leven een Breughelbuffet in de lokalen van zusterchiro Elckerlyc aan de Kerkenblokken in Nijlen. Op zaterdag 4 februari laten we jullie weer genieten van enkele "Vlaamse Klassiekers" die 450 jaar geleden al op schilderij werden vereeuwigd door die ene bekende schilder. 

Wat schaft de pot?

Dit jaar geven we u de keuze tussen de volgende menu's

Afscheid Senne

Zoals jullie wellicht al hebben vernomen, is in de nacht van 21 op 22 december leider en vriend Senne Jansens van ons heengegaan. Senne vond in de Chiro steeds een warme familie, en we willen in die gedachte ook een warme familie zijn voor onze leden. Daarom bieden we onze leden graag de kans om samen te komen op de Chiro ter nagedachtenis van Senne en om samen onze gevoelens te delen en aan Senne te denken.

Kubbtoernooi 2017

Tegelijk met ons Biertreffen zal er een Kubbtoernooi plaatsvinden. Inschrijven dient op voorhand te gebeuren via kubb@chirojongleven.be en kan voor ploegen van minstens 4 personen. Meer info volgt nog!

Biertreffen 20 mei 2017

Naar goede gewoonte zal je ook dit jaar weer bij ons terecht kunnen om een grote verscheidenheid aan bieren te komen degusteren tijdens ons Biertreffen. Vanaf 13u is iedereen welkom op het heem van onze zusterchiro Elckerlyc.

Voor zij die het thuis niet verkocht krijgen dat ze een hele dag op de lappen zouden gaan, organiseren we ook nog een kubb toernooi. Het ideale excuus dus zo lijkt ons!

Nieuw dit jaar is dat we ook onze BBQ zullen aansteken omstreeks 18u. Meer info volgt nog!

Halloween

Boe! De chiro viert Halloween met een speciaal spel. Vergeet zeker niet om verkleed naar de chiro te komen! 

Pasdag en uitverkoop!

Wij houden uitverkoop van onze kledij van Chiro Nationaal (broeken en hemden), dus kom zeker langs!!! In de toekomst kan je deze zelf gaan kopen in het Chiropunt te Herenthout of in den Banier te Mechelen of Antwerpen.

Onze eigen t-shirts en sweaters blijven we natuurlijk zelf verkopen aan zéér democratische prijzen.

Deze pasdag zal doorgaan op zondag 6 november om 13u.

Wij nemen geen oude kledij meer terug. Dank voor jullie begrip!

Abonneren op RSS - 2016-2017